Plat únic
Mostra 1–9 de 13 resultats
-
raviolis de bolets (pasta fresca) a la crema trufada (plat únic)
6,50 € -
amanida amb mozzarella, nabius i pipes de carbassa amb vinagreta de nous (plat únic)
6,50 € -
caneló de rostit amb salsa romesco i xips vegetals (plat únic)
6,50 € -
crema de carbassa i taronja acompanyada de bastonets de foccacia (plat únic)
6,50 € -
paella d’arròs negre (plat únic)
6,50 € -
amanida amb cus cus, mango i ceba cruixent amb vinagreta dolça (plat únic)
6,50 € -
xipirons farcits de carn en suc amb pèsols (plat únic)
7,00 € -
manxons d’ànec confitats amb prunes i orellanes a la salsa bourbon (plat únic)
7,00 € -
llonzes de porc Ral d’Avinyó a la brasa amb guarnició (plat únic)
7,00 €