Plat únic
Mostra 1–9 de 13 resultats
-
amanida amb cus cus, pinya i pipes de carbassa amb vinagreta de nous (plat únic)
6,50 € -
fideuà de marisc (plat únic)
6,50 € -
caneló d’espinacs i bacallà amb salsa romesco i xips vegetals (plat únic)
6,50 € -
crema de marisc acompanyada de rabes de calamar (plat únic)
6,50 € -
pasta fresca farcida de provolone a la crema de cheddar (plat únic)
6,50 € -
timbal d’amanida russa amb cigrons, seitons, tomaquets xerri i olives negres (plat únic)
6,50 € -
espatlletes de conill amb samfaina (plat únic)
7,00 € -
cuixa de xai rostida amb bolets (plat únic)
7,00 € -
filet de secret de porc de Palou marinada a la planxa amb guarnició (plat únic)
7,00 €