Plat únic
Mostra 1–9 de 13 resultats
-
pèsols a l’estil carbonara (plat únic)
6,50 € -
amanida amb formatge mozzarella, pinya i ceba cruixent amanit amb vinagreta de nous (plat únic)
6,50 € -
crep de bolets amb salsa teriyaki i xips vegetals (plat únic)
6,50 € -
crema de carbassa i taronja acompanyada de bastonets de foccacia (plat únic)
6,50 € -
espaguetis negres a l’allet amb cloïsses (plat únic)
6,50 € -
paella d’arròs amb verduretes i salsa romesco (plat únic)
6,50 € -
rodó de pollastre farcit de prunes i pinyons en suc amb verduretes (plat únic)
7,00 € -
tira de costella al forn de porc de Palou marinada amb prunes i orellanes salsa bourbon (plat únic)
7,00 € -
bistec de cuixa de xai a la brasa amb guarnició (plat únic)
7,00 €