1 Item
646 346 663 | 938 030 078 cintoateneu@gmail.com

Menú d’avui

Horaris de comandes:
DINARS:
Recepció de comandes fins les 12:30h
Recollida al Cafè de l’Ateneu fins les 13:30h
SOPARS:
(Diumenges no hi ha servei de sopars)
Recepció de comandes fins les 20:00h
Recollida al Cafè de l’Ateneu fins les 22:00h
Tornar a l’inici

Fer la comanda

Comanda
Menú del dia

Menú de dia
Triant des d’aquí mateix un primer i un segon plat

Comanda
Plat únic

Comanda
Plats de la carta

Comanda
Coques i tapes

Divendres, 4 d'octubre de 2024

Menú del dia

Tria el primer plat

amanida amb feta, pinya i pipes de carbassa amb vinagreta nous 6,50  CONTÉ ALL, NOUS (VINAGRETA), PIPES, LLET
amanida amb cus cus, nabius i ceba cruixent amb vinagreta dolça 6,50  CONTÉ ALL (VINAGRETA), GLUTEN (CEBA I CUS CUS)
paella 6,50  CONTÉ ALL, MOL.LUSC, CRUSTACIS, SULFITS, API
salmorejo de préssec acompanyat de bastonets de foccacia 6,50  CONTÉ GLUTEN (BASTONETS DE FOCCACIA), ALL

Tria el segon plat

estofat de taquets de bou amb pèsols 6,50  CONTÉ SULFITS, FRUITS SECS
croquetes de pollastre rostit amb guarnició 6,50  CONTÉ GLUTEN, OU, LÀCTICS
morro i orella a l’allet amb cigrons 6,50  CONTÉ ALL, API
hamburgueses eixarcolant amb xarop de saüc, mozzarella i llit de pa de motllo 6,50  llavors de blet, blet, carbassa, moniato, farina de cigrons, GLUTEN (pa de motllo), LLET
1
    1
    El Cistell
    Elimina
    estofat de taquets de bou amb pèsols
    1 X 6,50  = 6,50