1 Item
646 346 663 | 938 030 078 cintoateneu@gmail.com

Menú d’avui

Horaris de comandes:
DINARS:
Recepció de comandes fins les 12:30h
Recollida al Cafè de l’Ateneu fins les 13:30h
SOPARS:
(Diumenges no hi ha servei de sopars)
Recepció de comandes fins les 20:00h
Recollida al Cafè de l’Ateneu fins les 22:00h
Tornar a l’inici

Fer la comanda

Comanda
Menú del dia

Menú de dia
Triant des d’aquí mateix un primer i un segon plat

Comanda
Plat únic

Comanda
Plats de la carta

Comanda
Coques i tapes

Dijous, 28 de març de 2024

Menú del dia

Tria el primer plat

escudella de galets i cigrons amb mandonguilletes 6,50  CONTÉ GLUTEN (GALETS), API (BROU), ALL (MANDONGUILLETES)
amanida amb formatge feta, pinya i ceba crispy amb vinagreta nous 6,50  CONTÉ ALL, NOUS (VINAGRETA), GLUTEN (CEBA CRISP), LLET
amanida amb cus cus, nabius i pipes de carbassa amb vinagreta dolça 6,50  CONTÉ ALL (VINAGRETA), PIPES, GLUTEN (CUS CUS)
tortellinis de carn (pasta fresca) a la crema de pesto 6,50  CONTÉ GLUTEN, OU, LLET (PASTA)- API, ALL, LLET, FRUITS SECS (PESTO)
crema de marisc acompanyada de rabes de calamar 6,50  CONTÉ ALL, API, MOL.LUSC, CRUSTACIS, PEIX (CREMA), GLUTEN, OU, MOL.LUSC (RABES)
Privat: canelons de bolets amb salsa teriyaki i xips vegetals 6,50  CONTÉ GLUTEN, OU, LLET (CREP), GLUTEN I SOIA (SALSA)

Tria el segon plat

1
    1
    El Cistell