1 Item
646 346 663 | 938 030 078 cintoateneu@gmail.com

Menú d’avui

Horaris de comandes:
DINARS:
Recepció de comandes fins les 12:30h
Recollida al Cafè de l’Ateneu fins les 13:30h
SOPARS:
(Diumenges no hi ha servei de sopars)
Recepció de comandes fins les 20:00h
Recollida al Cafè de l’Ateneu fins les 22:00h
Tornar a l’inici

Fer la comanda

Comanda
Menú del dia

Menú de dia
Triant des d’aquí mateix un primer i un segon plat

Comanda
Plat únic

Comanda
Plats de la carta

Comanda
Coques i tapes

Dissabte, 21 de desembre de 2024

Menú del dia

Tria el primer plat

escudella de galets i cigrons amb mandonguilletes 6,50  CONTÉ GLUTEN, API, ALL, SULFITS DE SÒDI
amanida amb formatge feta, nabius i pipes de carbassa amb vinagreta nous 6,50  CONTÉ ALL, NOUS (VINAGRETA), PIPES, LLET
amanida amb cus cus, pinya i ceba cruixent amb vinagreta dolça 6,50  CONTÉ ALL (VINAGRETA), GLUTEN (CEBA-CUS CUS)
mongeta tendra amb tires de bacó al pesto vermell i parmesà 6,50  CONTÉ ALL, API, FRUIT SSECS (PESTO), LLET
crema de marisc acompanyada de rabes de calamar 6,50  CONTÉ MOL.LUSC, CRUSTACI (CREMA), GLUTEN, MOL.LUSC (RABES)
crep de bolets amb salsa teriyaki i xips vegetals 6,50  CONTÉ GLUTEN, LLET, OU (CREP), SOIA I GLUTEN (SALSA)

Tria el segon plat

1
    1
    El Cistell
    Elimina
    croquetes de rostit amb guarnició
    1 X 6,50  = 6,50