1 Item
646 346 663 | 938 030 078 cintoateneu@gmail.com

Menú d’avui

Horaris de comandes:
DINARS:
Recepció de comandes fins les 12:30h
Recollida al Cafè de l’Ateneu fins les 13:30h
SOPARS:
(Diumenges no hi ha servei de sopars)
Recepció de comandes fins les 20:00h
Recollida al Cafè de l’Ateneu fins les 22:00h
Tornar a l’inici

Fer la comanda

Comanda
Menú del dia

Menú de dia
Triant des d’aquí mateix un primer i un segon plat

Comanda
Plat únic

Comanda
Plats de la carta

Comanda
Coques i tapes

Divendres, 17 d'octubre de 2025

Menú del dia

Tria el primer plat

crema de carbassa i taronja acompanyada de bastonets de foccacia 6,75  CONTÉ ALL, API, GLUTEN (FOCCACIA)
caneló d’espinacs i bacallà amb crema cheddar i xips vegetals 6,75  CONTÉ GLUTEN, LLET, OU, PEIX (CANELÓ), LLET (SALSA)
amanida amb cus cus, mango i ceba cruixent amb vinagreta dolça 6,75  CONTÉ GLUTEN (CUS CUS, CEBA) – ALL I VINAGRE (VINAGRETA)
amanida amb mozzarella, figues i pipes de carbassa amb vinagreta de nous 6,75  CONTÉ PIPES, ALL, NOUS (VINAGRETA), LLET

Tria el segon plat

mar i muntanya de mandonguilles amb cloïsses i musclos 6,75  CONTÉ OU, MOL.LUSC, ALL, API
croquetes de rostit amb guarnició 6,75  CONTÉ GLUTEN, OU, LLET
morro i orella amb seques a l’allet 6,75  CONTÉ ALL, API
hamburgueses kale quinoa (opció vegana) 6,75  CONTÉ GLUTEN, SOIA, ALL, PEBRE NEGRE
hamburgueses d’espinacs amb guarnició 6,75  CONTÉ GLUTEN, OU, API, ALL, LLET, PIPES
1
    1
    El Cistell