1 Item
646 346 663 | 938 030 078 cintoateneu@gmail.com

Menú d’avui

Horaris de comandes:
DINARS:
Recepció de comandes fins les 12:30h
Recollida al Cafè de l’Ateneu fins les 13:30h
SOPARS:
(Diumenges no hi ha servei de sopars)
Recepció de comandes fins les 20:00h
Recollida al Cafè de l’Ateneu fins les 22:00h
Tornar a l’inici

Fer la comanda

Comanda
Menú del dia

Menú de dia
Triant des d’aquí mateix un primer i un segon plat

Comanda
Plat únic

Comanda
Plats de la carta

Comanda
Coques i tapes

Dijous, 27 de novembre de 2025

Menú del dia

Tria el primer plat

caneló d’espinacs i bacallà amb salsa cheddar i xips vegetals 6,75  CONTÉ GLUTEN, LLET, OU, API, PEIX (CANELÓ)– (LLET - SALSA)
escudella de galets i cigrons amb mandonguilletes 6,75  CONTÉ GLUTEN (PASTA), API (BROU), ALL, SULFITS DE SODI (MANDONGUILLETES)
paella 6,75  CONTÉ PEIX, CRUSTACIS, MOL.LUSC, API, ALL, SULFITS
amanida amb mozzarella, nabius i ceba cruixent amb vinagreta de nous 6,75  CONTÉ LLET, PIPES, ALL I NOUS (VINAGRETA), GLUTEN (CEBA)

Tria el segon plat

manxons d’ànec confitats amb prunes i orellanes a la salsa bourbon 6,75  CONTÉ ANXOVES, ALL, GLUTEN, SOIA, API
croquetes de rostit amb guarnició 6,75  CONTÉ GLUTEN, OU, LLET
morro i orella amb seques a l’allet 6,75  CONTÉ ALL, API
hamburgueses kale quinoa (opció vegana) 6,75  CONTÉ GLUTEN, SOIA, ALL, PEBRE NEGRE
hamburgueses de coliflor i formatge amb guarnició 6,75  CONTÉ GLUTEN, OU, API, ALL, LLET, SÈSAM